Rouw- en Verlies Deskundigheidsbevordering Deventer
Wanneer je ROUW DOODNORMAAL wilt maken binnen de zorg of het onderwijs helpt Hartecompas, gevestigd in Deventer, je om je deskundigheid te bevorderen.

Hartecompas – Deventer

Het Hart van Hartecompas, Jacqueline Schots – de Ruig, is ervaringsdeskundig op gebied van rouw en verlies. 
”Dankzij mijn werkervaring binnen de zorg kan ik jou helpen om meer ruimte te creëren voor rouw en verlies binnen jou werk.
Hierdoor kun jij betere kwaliteit van zorg/begeleiding/ondersteuning bieden aan jou doelgroep.”

Het aanbod is vooral gericht op het overdragen van de meest recente kennis op gebied van rouw en verlies en kan aangesloten worden aan de doelgroep waarmee jij werkt. Ook leer je meer over de verschillende methodieken en tools die je kunt inzetten om je doelgroep in hun rouw- en verliesproces te helpen. Niet alleen theoretisch, maar ook gericht op de praktijk!

Jacqueline Schots - de Ruig

Hartecompas heeft voor medewerkers een presentatie verzorgd waarin de focus lag op hoe rouw en verlies wordt ervaren door de doelgroep die wij huisvesten (VG & LVG). Daarnaast heeft Hartecompas ook aanbevelingen gedaan m.b.t. onze rouwkoffer.
Het was een prettige en leerzame samenwerking.

Melanie Fox

Gedragswetenschapper, Aveleijn

Begin dit jaar hebben wij een training gehad over rouwverwerking bij mensen met een verstandelijke beperking. Binnen ons werk merkten we dat we niet voldoende handvaten hadden om onze clienten goed te begeleiden in de rouw die ze ervaren.
Jacqueline heeft ons tijdens de training eerst theoretische uitleg gegeven. Vervolgens zijn we met de door ons ingebrachte casussen aan de slag gegaan. Het was prettig om op deze manier aan het werk te gaan en het gaf ons veel verduidelijking.

Linda

Begeleider, Stichting de Parabool

Deskundigheidsbevordering

Om ruimte te geven aan rouw en verlies en hierin goed te kunnen aansluiten bij je doelgroep, heb je bepaalde kennis en handvatten nodig.

Daarom biedt Hartecompas een deskundigheidsbevordering aan in de vorm van een workshop/presentatie. In deze workshop/presentatie krijg je de meest recente kennis op gebied van rouw en verlies. We maken een koppeling met de doelgroep waar jij mee werkt en je gaat (samen met je team) oefenen met verschillende werkvormen. 

Naast de deskundigheidsbevordering, kan Hartecompas ook voor jou locatie een specifieke rouwkoffer ontwerpen, met daarin educatief materiaal specifiek voor jou doelgroep. 

Iedereen komt in aanraking met rouw en verlies. Ook zo jij, als professional. Wanneer je merkt dat dit je werk en privé dusdanig beïnvloed dat je hierdoor vastloopt, kan Hartecompas je ook individuele begeleiding bieden. 

De diensten van Hartecompas worden aangeboden op locatie, zelf is Hartecompas gevestigd in Deventer.

 

N

Vergoeding

De dienst ‘Individuele begeleiding’ wordt vergoed mits je aanvullend verzekerd bent.
Klik hier voor het meest recente overzicht van verzekeraars.

Prijzen Rouw- en Verlies Deskundigheidsbevordering Deventer

Maak ruimte voor rouw en verlies op jou werk!

Hartecompas

Schurenstraat 8A
7413RA Deventer, Overijssel
Nederland
Telefoon: 0621335157
E-mail: j.deruig@hartecompas.nl
URL: https://hartecompas.nl/
Btw-nummer: NL207565995B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 72901993
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:30 - 16:30
Dinsdag9:30 - 16:30
Woensdag9:30 - 16:00
Donderdag9:30 - 16:30
Vrijdag9:30 - 16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Jacqueline heeft op de jaarlijkse beroepenmiddag onze leerlingen geïnspireerd over wat het inhoud om rouw- en verliestherapeut te zijn.
We hebben rouw en verlies hierdoor een platform gegeven in onze school.
3 rondes lang was de opkomst van leerlingen maximaal.

Ans Boots

Docent, Etty Hillesum Lyceum; de Boerhaave

Vanuit Praten over verlies, geeft Jacqueline feedback op de gevoerde gesprekken. Het is prettig de gesprekken met Jacqueline door te spreken. Ze is helder in haar communicatie. Het zorgt ervoor dat je ook op een andere manier naar de gesprekken kunt kijken. Door de tips en feedback die ze geeft, kun je jezelf verder ontwikkelen. 

Anoniem

vrijwilliger, Praten over verlies

Rouw- en Verlies Deskundigheidsbevordering Deventer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Rouw- en Verlies Deskundigheidsbevordering in Deventer.

8 + 8 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.